Gen9MD Community Forum.


Join the forum, it's quick and easy

Gen9MD Community Forum.
Gen9MD Community Forum.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gen9MD Community Forum.

off-class discussion.

Tahun 3.kita separuh doktor.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

May 2022
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


You are not connected. Please login or register

Final Biochem

5 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Final Biochem Empty Final Biochem Tue Jul 05, 2011 9:57 pm

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

ehem.
tiada format exam ke?
50mcq.tu je aku thu

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

2Final Biochem Empty Re: Final Biochem Wed Jul 06, 2011 8:29 am

naqiyan

naqiyan
Star Member
Star Member

Total marks=75

-MCQ 50Q=25marks

-Essay Q=50marks (ya3nie,4cases,short Q;short account,expalin why,mention..,no long Q)

*ini je format yg tau.. Sleep Sleep Sleep

http://www.manismasinhidupku.blogspot.com

3Final Biochem Empty Re: Final Biochem Fri Jul 08, 2011 7:01 am

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

naqiyan wrote:Total marks=75

-MCQ 50Q=25marks

-Essay Q=50marks (ya3nie,4cases,short Q;short account,expalin why,mention..,no long Q)

*ini je format yg tau.. Sleep Sleep Sleep

ada kemungkinan x jawapn dia untuk 5 markah juz eloborate dlm 5 baris jer n bukan satu muka surat penuh ?? hmmm.. * was2 jika tulis cikit..haha

4Final Biochem Empty Re: Final Biochem Fri Jul 08, 2011 7:11 am

nwahdaty91


Book Lovers
Book Lovers

afnan fakhrurazi wrote:
naqiyan wrote:Total marks=75

-MCQ 50Q=25marks

-Essay Q=50marks (ya3nie,4cases,short Q;short account,expalin why,mention..,no long Q)

*ini je format yg tau.. Sleep Sleep Sleep

ada kemungkinan x jawapn dia untuk 5 markah juz eloborate dlm 5 baris jer n bukan satu muka surat penuh ?? hmmm.. * was2 jika tulis cikit..haha

taon ni xda biochemical bases ea
klu tgok note scheme kt paper pown xda mention ad ke x..
len la plak format taon ni ngn taon lpas..taon lpas ad la jugak 2 markah satu soklan

5Final Biochem Empty Re: Final Biochem Fri Jul 08, 2011 7:27 am

nwahdaty91


Book Lovers
Book Lovers

6Final Biochem Empty Re: Final Biochem Fri Jul 08, 2011 8:10 am

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

aduhai..so, xpela..memandangkan ni exam yg kedua last..bagi jela cukup2 jawapn kat doc tuh..biar dia pilih yg mana dia nk..haha

** mcm susah j soklan cases dia

7Final Biochem Empty Re: Final Biochem Fri Jul 08, 2011 8:21 am

AdiZufly

AdiZufly
Learning Member
Learning Member

We need to know how many short Qs & cases included in exam and thier classification ?

What are the MOST important chapters ? (their priority in exam)

Ans :you know that chapters are so limited, questions and marks are divided according to hours taken for each chapter.There are 4 cases in four different chapters. defective enzymes in different diseases and give an account, on biochemical basis explain.

*MedadTeam*

Kalau yang paling banyak sekali hours taken, subject amino acid lah kan? Ke ada yang lain?

8Final Biochem Empty Re: Final Biochem Fri Jul 08, 2011 8:29 am

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

AdiZufly wrote:We need to know how many short Qs & cases included in exam and thier classification ?

What are the MOST important chapters ? (their priority in exam) <by Shimaa Khaled >

Ans :you know that chapters are so limited, questions and marks are divided according to hours taken for each chapter.There are 4 cases in four different chapters. defective enzymes in different diseases and give an account, on biochemical basis explain.

*MedadTeam*

Kalau yang paling banyak sekali hours taken, subject amino acid lah kan? Ke ada yang lain?

xpaham apa mksudnya hours taken ??
biochemical basis tu dia nk mcm mana sebab berlakunya diseases tuh kan?
diagnosis tuh bg nama diseases kan?

9Final Biochem Empty Re: Final Biochem Fri Jul 08, 2011 8:55 am

AdiZufly

AdiZufly
Learning Member
Learning Member

afnan fakhrurazi wrote:
AdiZufly wrote:We need to know how many short Qs & cases included in exam and thier classification ?

What are the MOST important chapters ? (their priority in exam)

Ans :you know that chapters are so limited, questions and marks are divided according to hours taken for each chapter.There are 4 cases in four different chapters. defective enzymes in different diseases and give an account, on biochemical basis explain.

*MedadTeam*

Kalau yang paling banyak sekali hours taken, subject amino acid lah kan? Ke ada yang lain?



xpaham apa mksudnya hours taken ??
biochemical basis tu dia nk mcm mana sebab berlakunya diseases tuh kan?
diagnosis tuh bg nama diseases kan?

Kalau apa yang aku faham, makin lama masa yang diambil utk belajar untuk certain subjek, makin byk marks and soklan yang keluar dari subjek tersebut. -common sense, rasa betullah macam tu kot.

Ye kot. kalau tgk past year question and soklan dalam kertas yg dapat tu, cam tu lah.

10Final Biochem Empty Re: Final Biochem Fri Jul 08, 2011 5:00 pm

nwahdaty91


Book Lovers
Book Lovers

AdiZufly wrote:
afnan fakhrurazi wrote:
AdiZufly wrote:We need to know how many short Qs & cases included in exam and thier classification ?

What are the MOST important chapters ? (their priority in exam)

Ans :you know that chapters are so limited, questions and marks are divided according to hours taken for each chapter.There are 4 cases in four different chapters. defective enzymes in different diseases and give an account, on biochemical basis explain.

*MedadTeam*

Kalau yang paling banyak sekali hours taken, subject amino acid lah kan? Ke ada yang lain?



xpaham apa mksudnya hours taken ??
biochemical basis tu dia nk mcm mana sebab berlakunya diseases tuh kan?
diagnosis tuh bg nama diseases kan?

Kalau apa yang aku faham, makin lama masa yang diambil utk belajar untuk certain subjek, makin byk marks and soklan yang keluar dari subjek tersebut. -common sense, rasa betullah macam tu kot.

Ye kot. kalau tgk past year question and soklan dalam kertas yg dapat tu, cam tu lah.



lecture hours~.. Shocked Shocked

short essay max 6 marks..
so still ad la an mrkah ciput2 per question an..kot la an Question Question Question

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum