Gen9MD Community Forum.


Join the forum, it's quick and easy

Gen9MD Community Forum.
Gen9MD Community Forum.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gen9MD Community Forum.

off-class discussion.

Tahun 3.kita separuh doktor.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

May 2022
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


You are not connected. Please login or register

histologi final exam ( spot soalan, nasihat, teknik tetapi bukan untuk spammer )

3 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

abgkacak

abgkacak
Book Lovers
Book Lovers

apa lagi exam histologi dah dekat
tak nak ke siapa-siapa letak spot ke apa ke

aku tak sabar nak menebus kekecewaan physiology hari itu [poyo]
kahkahkah
cyclops cyclops cyclops cyclops

nur itu cahaya

nur itu cahaya
Lab Coater
Lab Coater

abgkacak wrote:apa lagi exam histologi dah dekat
tak nak ke siapa-siapa letak spot ke apa ke

aku tak sabar nak menebus kekecewaan physiology hari itu [poyo]
kahkahkah
cyclops cyclops cyclops cyclops

Abul sayang, nah ni link dia: https://gen9mdforum.forumegypt.net/t50-list-core-subjects-histology#733.

Aku buat topik baru bagi senang org cari. Buka2 thread histo terus tekan ok. lol!

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

nur itu cahaya wrote:
abgkacak wrote:apa lagi exam histologi dah dekat
tak nak ke siapa-siapa letak spot ke apa ke

aku tak sabar nak menebus kekecewaan physiology hari itu [poyo]
kahkahkah
cyclops cyclops cyclops cyclops

Abul sayang, nah ni link dia: https://gen9mdforum.forumegypt.net/t50-list-core-subjects-histology#733.

Aku buat topik baru bagi senang org cari. Buka2 thread histo terus tekan ok. lol!

oke,
bagus nur,
aku tutup ye topik nih.
apa2 hal bincang kat topik yg nur buka.
senang.

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum