Gen9MD Community Forum.


Join the forum, it's quick and easy

Gen9MD Community Forum.
Gen9MD Community Forum.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gen9MD Community Forum.

off-class discussion.

Tahun 3.kita separuh doktor.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

December 2021
SunMonTueWedThuFriSat
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


You are not connected. Please login or register

OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll

+6
naqiyan
afnan fakhrurazi
Payapaya
nwahdaty91
drpetemd
Hamz!!
10 posters

Go to page : 1, 2  Next

spot atau semua?

OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll I_vote_lcap78%OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll I_vote_rcap 78% [ 7 ]
OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll I_vote_lcap22%OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll I_vote_rcap 22% [ 2 ]
Total Votes : 9


Go down  Message [Page 1 of 2]

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

Selamat malam semua.
di post ni ckpla apa korg nk ckp.
aku nk tanya anda semua baca spot sahaja atau semua untuk the coming physiology exam nih.


sila vote dkt poll yg disediakan (saja nk test penggunaan poll)

sila sertakan sebab.
atau siapa2 nk bg tazkirah ke apa2 sekati la.
nk sound ke apa.
just to make this forum lively again.

cheers.
selamat study tak kisah anda baca spot atau syumul.

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

drpetemd

drpetemd
Book Addicts
Book Addicts

Hamz!! wrote:Selamat malam semua.
di post ni ckpla apa korg nk ckp.
aku nk tanya anda semua baca spot sahaja atau semua untuk the coming physiology exam nih.


sila vote dkt poll yg disediakan (saja nk test penggunaan poll)

sila sertakan sebab.
atau siapa2 nk bg tazkirah ke apa2 sekati la.
nk sound ke apa.
just to make this forum lively again.

cheers.
selamat study tak kisah anda baca spot atau syumul.

Ammar, aku bce je semua, yg mne aku krg faham, aku tnye kt sni... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

https://www.facebook.com/afiffahimmd

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

ok bagus. bounce bounce bounce bounce

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

4OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll Empty hahabhahabahaha Sat Jun 04, 2011 8:02 pm

drpetemd

drpetemd
Book Addicts
Book Addicts

asal ak sorg jew yg undi poll haha

https://www.facebook.com/afiffahimmd

nwahdaty91


Book Lovers
Book Lovers

ak da vote..
tp asai xda 'wasot'..
bcer pown xcm bcer..xengat sngt..
*forgot is normal..but if u remember everything..then, it is abnormal.."..
credit to dr.amina.. Very Happy

Payapaya

Payapaya
Star Member
Star Member

Aku nak baca yang spot je.
Tapi, aku tak pandai nak spotting.





Dan, mcq takde spot.
Maka, bacalah semua.

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

Payapaya wrote:Aku nak baca yang spot je.
Tapi, aku tak pandai nak spotting.





Dan, mcq takde spot.
Maka, bacalah semua.

payapaya memg rajin..tp btllah tu, MCQ sebenrnya lebih penting dr essay..tgk markah, ambik nk 60 markah jer.. essay 50..aish...

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

ammar asal ko nk spam bleh plak??

naqiyan

naqiyan
Star Member
Star Member

afnan fakhrurazi wrote:
Payapaya wrote:Aku nak baca yang spot je.
Tapi, aku tak pandai nak spotting.





Dan, mcq takde spot.
Maka, bacalah semua.

payapaya memg rajin..tp btllah tu, MCQ sebenrnya lebih penting dr essay..tgk markah, ambik nk 60 markah jer.. essay 50..aish...

MCQ 60 MARKAH?????????????????? ASAL AKU BOLEH TAK TAU....... =.=''

http://www.manismasinhidupku.blogspot.com

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

btllah kan MCQ = 60 soklan , then tiap2 soklan satu marks..
essay lak 10 short question = 50 marks..
2 cases + 1 matching = 15

overall = 125

nisa mohd zaidan


Book Lovers
Book Lovers

study molek.plg penting, jaga kesihatan.telan pil BARAKAH byk2 bounce bounce bounce flower

nwahdaty91


Book Lovers
Book Lovers

naqiyan wrote:
afnan fakhrurazi wrote:
Payapaya wrote:Aku nak baca yang spot je.
Tapi, aku tak pandai nak spotting.





Dan, mcq takde spot.
Maka, bacalah semua.

payapaya memg rajin..tp btllah tu, MCQ sebenrnya lebih penting dr essay..tgk markah, ambik nk 60 markah jer.. essay 50..aish...

MCQ 60 MARKAH?????????????????? ASAL AKU BOLEH TAK TAU....... =.=''


a'a..btul la...mahainya mrkah mcq..

nisa mohd zaidan


Book Lovers
Book Lovers

wahdaty? knape bintang kau dah brtmbh sekelip mata..?? grrr.. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad confused confused

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

agak2, kalau x buat soklan MCQ koleksi doc hassan eissa tu bgus x?? haha..
disebabkan terlalu bnyaknya soklan yg ada, sehinggakan visual area aku pun dah stress..

drpetemd

drpetemd
Book Addicts
Book Addicts

afnan fakhrurazi wrote:agak2, kalau x buat soklan MCQ koleksi doc hassan eissa tu bgus x?? haha..
disebabkan terlalu bnyaknya soklan yg ada, sehinggakan visual area aku pun dah stress..

xdelah bagus sgt...ok lah jgk...agak tricky soalan2 die, kite perhatikan betul2...soalan acid-base balance byk giler, tension aku buat, salah byk lak tuh...haisshh...buat je la skit2, kalau rse cm byk...

OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll Funny-cat-gifs-baby

https://www.facebook.com/afiffahimmd

ismipahmie

ismipahmie
Star Member
Star Member

kalau mcm tu, bg tau bhgian mana yg plg tension skli utk dijwb...haha, ak tgk baby tu lg tension sbb asyik rewind je kucing tu..

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

drpetemd wrote:
afnan fakhrurazi wrote:agak2, kalau x buat soklan MCQ koleksi doc hassan eissa tu bgus x?? haha..
disebabkan terlalu bnyaknya soklan yg ada, sehinggakan visual area aku pun dah stress..

xdelah bagus sgt...ok lah jgk...agak tricky soalan2 die, kite perhatikan betul2...soalan acid-base balance byk giler, tension aku buat, salah byk lak tuh...haisshh...buat je la skit2, kalau rse cm byk...

OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll Funny-cat-gifs-baby

kau dh siap semua ke?
aku br habis buat sensory, then

*dead*

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

AdiZufly

AdiZufly
Learning Member
Learning Member

Yeay! Dah ada geng jadi budak kurang rajin... hahaha..

drpetemd

drpetemd
Book Addicts
Book Addicts

Hamz!! wrote:
drpetemd wrote:
afnan fakhrurazi wrote:agak2, kalau x buat soklan MCQ koleksi doc hassan eissa tu bgus x?? haha..
disebabkan terlalu bnyaknya soklan yg ada, sehinggakan visual area aku pun dah stress..

xdelah bagus sgt...ok lah jgk...agak tricky soalan2 die, kite perhatikan betul2...soalan acid-base balance byk giler, tension aku buat, salah byk lak tuh...haisshh...buat je la skit2, kalau rse cm byk...

OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll Funny-cat-gifs-baby

kau dh siap semua ke?
aku br habis buat sensory, then

*dead*

alhamdulillah, khalaass...

OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll Wagging_tail_cat_GIF_Infinite_Picdump_7-s500x281-105409

https://www.facebook.com/afiffahimmd

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

AdiZufly wrote:Yeay! Dah ada geng jadi budak kurang rajin... hahaha..

oh?
siapa?

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

AdiZufly

AdiZufly
Learning Member
Learning Member

Hamz!! wrote:
AdiZufly wrote:Yeay! Dah ada geng jadi budak kurang rajin... hahaha..

oh?
siapa?

Ahahaha nak mengaku ke?

Aku merujuk pada poll di ataslah... Dah ada 2 vote untuk spot... Siapa yer? Suspect

ismipahmie

ismipahmie
Star Member
Star Member

sbnrnya x kisah pun poll di atas..just do remember..
OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll Tumblr_ljvrn6hFuc1qc7ln5

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

AdiZufly wrote:
Hamz!! wrote:
AdiZufly wrote:Yeay! Dah ada geng jadi budak kurang rajin... hahaha..

oh?
siapa?

Ahahaha nak mengaku ke?

Aku merujuk pada poll di ataslah... Dah ada 2 vote untuk spot... Siapa yer? Suspect

oooo,
igt merujuk kpd post aku yg bru siap 1tajuk mcq.

betul tu fahmi,
atleast we tried.
hahah bounce bounce bounce

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

AdiZufly

AdiZufly
Learning Member
Learning Member

ismipahmie wrote:sbnrnya x kisah pun poll di atas..just do remember..
OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll Tumblr_ljvrn6hFuc1qc7ln5

Yalah.. Suruh sedar diri sikit dan merajinkan diri... study

drpetemd

drpetemd
Book Addicts
Book Addicts

kalau smbil2 stdy ad org tlg mcm ni kn best :]

OFFICIAL SPAM THREAD PHYSIOLOGY with poll Funny-pictures-cat-gif-massage

https://www.facebook.com/afiffahimmd

Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum