Gen9MD Community Forum.


Join the forum, it's quick and easy

Gen9MD Community Forum.
Gen9MD Community Forum.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gen9MD Community Forum.

off-class discussion.

Tahun 3.kita separuh doktor.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

May 2022
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


You are not connected. Please login or register

Signature Testing thread

+3
Payapaya
abgkacak
Hamz!!
7 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Signature Testing thread Empty Signature Testing thread Mon Jun 13, 2011 6:40 pm

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

Oleh kerana ramai sudah mula meminati ruangan forum ini (yelah tu),
Let's go for whole new level.
kita akan tambah satu lagi pengetahuan asas anda tentang forum.

Apa itu signature?

Signature ialah tulisan, gambar @ apa-apa yang boleh diletak yang muncul dibawah setiap post anda.
aku tak reti sangat nak explain bende nih.
It's more like your special sign.
anything you can put.

contoh macam pipit.
kita semua tahu dia mesti letak gambar kucing dalam SETIAP post dia.
so kita tahu
pipit=kucing comel.

okeh no offence,
just an example.

tapi dia punya bukan signature.
because signature akan automatically appear setelah anda reply sesuatu topik.

To modify or create ur signature go to>>profile>>signature>>dan letak la apa-apa korang nak letak.

Try to be as creative as u can!

JAdi pst ini saya buat bagi sesiapa yang testing dia punya signature,
So Bonne apetite!!



Last edited by Hamz!! on Wed Jul 13, 2011 3:06 am; edited 1 time in total

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

2Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Tue Jun 14, 2011 5:52 am

abgkacak

abgkacak
Book Lovers
Book Lovers

kasihan admin kurang kasih sayang
mari kita curahkan kasih sayang kita pada admin
kahkahkah

3Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Thu Jun 16, 2011 10:21 am

Payapaya

Payapaya
Star Member
Star Member

Disebabkan aku malas nak resize,
buat masa ni, guna saiz ini dahulu.
Semoga tak menyemakkan.

*^_^* ~

4Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Thu Jun 16, 2011 10:23 am

Payapaya

Payapaya
Star Member
Star Member

Ok. Baru perasan. Sedikit melampau.
Nanti ada masa aku resize.

*^_^* ~

5Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Thu Jun 16, 2011 7:46 pm

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

Payapaya wrote:Disebabkan aku malas nak resize,
buat masa ni, guna saiz ini dahulu.
Semoga tak menyemakkan.

*^_^* ~

ini mmg signature betul2 =.=.

n

hoi besar sangat!
kecilkan!

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

6Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Thu Jun 16, 2011 9:06 pm

ismipahmie

ismipahmie
Star Member
Star Member

Payapaya wrote:Ok. Baru perasan. Sedikit melampau.
Nanti ada masa aku resize.

*^_^* ~

besar sangat= serabut dan x lawa..cpt resize balik! azelfsh~??

7Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Fri Jun 17, 2011 3:12 am

Payapaya

Payapaya
Star Member
Star Member

Fine...
Dah.

8Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Fri Jun 17, 2011 4:32 am

abgkacak

abgkacak
Book Lovers
Book Lovers

Payapaya wrote:Fine...
Dah.

afifif ?
what the ?
Question Question Question Question

9Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Fri Jun 17, 2011 6:07 am

Payapaya

Payapaya
Star Member
Star Member

Tandatangan bukan untuk dibaca.
Ia sekadar simbol.















P/s: Yang hujung tu "S", bukan "f".

10Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Fri Jun 17, 2011 7:34 am

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

aish...

aku nampk mcm F lah n bukan S..

baik ko btlkan balik signature tuh payapaya

11Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Fri Jun 17, 2011 6:01 pm

drpetemd

drpetemd
Book Addicts
Book Addicts

Payapaya wrote:Tandatangan bukan untuk dibaca.
Ia sekadar simbol.















P/s: Yang hujung tu "S", bukan "f".

buat dlm jawi lg mudah dan menarik


cat cat cat cat cat cat cat cat cat Signature Testing thread CatEatsCorn

https://www.facebook.com/afiffahimmd

12Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Fri Jun 17, 2011 9:41 pm

Payapaya

Payapaya
Star Member
Star Member

afnan fakhrurazi wrote:aish...

aku nampk mcm F lah n bukan S..

baik ko btlkan balik signature tuh payapaya
Takpe.
Aku nampak macam "S".
*^_^* ~


drpetemd wrote:buat dlm jawi lg mudah dan menarik
Sila baca reply aku sebelum ni.
*^_^* ~

13Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Sat Jun 18, 2011 1:38 am

ismipahmie

ismipahmie
Star Member
Star Member

afifif?...creepy as always...

~the meanings had completely disappeared..leaving behind the meaningless alphabets.~

14Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Sat Jun 18, 2011 5:29 pm

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

ismipahmie wrote:afifif?...creepy as always...

~the meanings had completely disappeared..leaving behind the meaningless alphabets.~

your pic is creepy as always.
also
kan aku dah ckp thread ni utk test sign. sahaja?
RAGE.

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

15Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Sat Jun 25, 2011 11:38 pm

abgkacak

abgkacak
Book Lovers
Book Lovers

lihat aku kembali dengan penampilan terbaru
kahkahkah

16Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Sun Jun 26, 2011 6:28 pm

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

abgkacak wrote:lihat aku kembali dengan penampilan terbaru
kahkahkah

Huduh sgt!!
never insult Nyan Cat!!
cukuplah annoying orange menginsultnya.
xyah troll pulak!!!

https://www.youtube.com/watch?v=0XrRwruU8DE

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

17Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Mon Jul 04, 2011 3:07 am

hrwwn

hrwwn
Lab Coater
Lab Coater

Smile Smile Smile Smile ! Smile Smile Smile

18Signature Testing thread Empty Re: Signature Testing thread Wed Jul 13, 2011 2:20 am

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

Test baru.XD
siapa main cf tahu.

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum