Gen9MD Community Forum.


Join the forum, it's quick and easy

Gen9MD Community Forum.
Gen9MD Community Forum.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gen9MD Community Forum.

off-class discussion.

Tahun 3.kita separuh doktor.
Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

May 2022
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


You are not connected. Please login or register

cadangan memeriahkan forum ~

2 posters

Go down  Message [Page 1 of 1]

1cadangan memeriahkan forum ~ Empty cadangan memeriahkan forum ~ Sat May 14, 2011 7:01 pm

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

terima kasih sebab dah mula bg sokongan dan cuba menghidupkan balik forum ni setelah lama coma disebabkan hypoactivemember.. kah2..
xnk bg boring kan , sebab asyik org sama j yg bukak topic..adalah cikit cdgan untuk meng"cheer"up kan ciket..

1- apa kata, sape2 j, bukakla topic yg dia rasa dah mahir / bru faham ( untuk memperingti org lain yg lalai )
2- cube jadikan mcm study group ( buat2 tnya soklan yg kita dah tau jwpan )
3- jgn lupa waktu2 petang lepas2 hbis study tuh, check la dlm forum ni.. kan x gngu waktu belajar gitu..( smbil2 bukak Fb @ twitter kan )

Very Happy Very Happy

2cadangan memeriahkan forum ~ Empty Re: cadangan memeriahkan forum ~ Sat May 14, 2011 11:47 pm

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

Saya sokong Pro Member.
peh
kejap gila kau pene jadi Pro member dah.
aku nk kena tukar balik nih setting ranking.hahaha

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

3cadangan memeriahkan forum ~ Empty Re: cadangan memeriahkan forum ~ Sat May 14, 2011 11:55 pm

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

kenapa ko jadik developer ?? full star kot.. ko setting mcm mane?? ak bru nk jadik promember..

p/s : brape org stakat ni dah jadik booklovers ??

4cadangan memeriahkan forum ~ Empty Re: cadangan memeriahkan forum ~ Sun May 15, 2011 12:04 am

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

kuasa Veto ku jgn dipersoal.
hahah

cadangan memeriahkan forum ~ Images?q=tbn:ANd9GcQdrddzRyNSDmP7t998Fyfl_-bLMklDmnQb4LVKD7z_dZqnqRjS

tah aku malas nk check.
bukan kau pun boleh check ke.
aku xigt mana

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

5cadangan memeriahkan forum ~ Empty Re: cadangan memeriahkan forum ~ Sun May 15, 2011 12:08 am

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

haha.aku pun xplore bnyak ag forum ni..weh ammar ,aku ada try tukar background forum ni hari tu, tp ak xleh buat.kena ko jugk aku rasa..
cube ko buat..bru lawa cikit forum ni, bleh promote2 dlm FB group..

*amcam? FB group dah ada..

6cadangan memeriahkan forum ~ Empty Re: cadangan memeriahkan forum ~ Sun May 15, 2011 12:13 am

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

okay boss!
akan diusahakan.
perlukah perkara ini diberitahu melalui forum juga?
hahah
IM kn ada.
bounce bounce bounce bounce

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

7cadangan memeriahkan forum ~ Empty Re: cadangan memeriahkan forum ~ Sun May 15, 2011 12:32 am

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

saje j nk memeriahkan forum.. What a Face
p/s : mcm mane nk masukkan gmbar??

8cadangan memeriahkan forum ~ Empty Re: cadangan memeriahkan forum ~ Sun May 15, 2011 12:41 am

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

notis juga kpd pengguna2 baru sekalian :

anda boleh chat juga melalui forum ni dgn sign in kat chat box :

dekat mana ??

- dekat bahagian bawah di HOME PAGE.... "incase kalau2 nk pesan pape' @ tnya apa2 mengenai forum

9cadangan memeriahkan forum ~ Empty Re: cadangan memeriahkan forum ~ Sun May 15, 2011 2:29 am

Hamz!!

Hamz!!
Admin
Admin

afnan fakhrurazi wrote:saje j nk memeriahkan forum.. What a Face
p/s : mcm mane nk masukkan gmbar??

masa nak reply,
ada button kat atas "image".
kau kena copy url dr mana2 website, paste and go.
done.

http://wordsfromtheorient.blogspot.com/

10cadangan memeriahkan forum ~ Empty Re: cadangan memeriahkan forum ~ Sun May 15, 2011 2:51 am

afnan fakhrurazi

afnan fakhrurazi
Pro Member
Pro Member

sudah boleh wahai abg founder ~ hahaha..apalgi, promote la dlm group

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum